SIGNORA INFORMÁCIÓK

AMIVEL DOLGOZUNK

Thalgo algás natúr kozmetikum
ALGÁS NATÚRKOZMETIKUMOK
Francia bio és natúr kozmetikumok ásványi anyagokban gazdag tengeri 
alga kivonattal. Szépség és fiatalság a tenger kertjéből.Tegoder orvos kozmetikai termékcsalád
ORVOSI KOZMETIKUMOK
Professzionális, klinikai hatékonyságú orvos kozmetikai arc-és testkezelések.
A kapszulába zárt szépség és fiatalság.Minden ami mezoterápia
MINDEN AMI MEZOTERÁPIATemptu airbrush-sminkek
SZEMÖLDÖK FESTÉS HENNÁVALStarpilwax gyanta
EPILÁLÁSBAN A CSÚCSON


 

Vera
„Ma rengeteg tanácsot és csodás arckezelést kaptam. Ugyan nem kérte Nóri, hogy tegyem ki, de én mégis szerettem volna megosztani az élményt veletek :-) 

Sok sikert kívánok neki a munkájához, hisz embersége és szakértelme miatt megérdemli, hogy csak jó történjen vele és csapatával.” 
Üzenet: 2016. október 6.Zita
A Signora Szalonban egy helyben megtaláltam a kitűnő minőségű kozmetikumokat és kozmetikusokat. Tudásuk és odaadásuk páratlan, igazi elhivatott szakemberek. Bátran bízom bőrömet rájuk!

Üzenet: 2016. július 10.Judit
„Köszönöm, hogy rendbe raktátok a problémás bőrömet! A szalonkezeléseken túl remek tanácsokat kaptam és kapok a mai napig az otthoni bőrápolást illetően is.” 

Üzenet: 2016.április 16.Csucsu

„Az extra érzékeny/allergiás bőrömmel, jó pár kozmetikában megfordultam mindaddig, amíg rátok nem találtam. Végre újra él a remény bennem, hogy én is élvezhetem a szépülést, anélkül, hogy izgulnom kellene a következmények miatt.” 

Üzenet: 2016. február 21.


 
Andi

„Ez annál is több! Igazi kikapcsolódás, relaxáció és kihagyhatatlan élmény. Ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki!!!!” 

Üzenet: 2015. november 21.


 


Alakformálás thermostimulációval

Kép alá:Maximális thermo-zsírbontó hatás és alakformálás együtt, mely egyszerre formálja, feszesíti és fogyasztja a testedet

THERMOSTIMULÁCIÓ =  thermoterápia + elektrostimuláció 


Hogyan fejti ki hatását?


1. Zsírbontás és alakformálás


A két technológia együttes használata során a mélyreható infravörös sugarak hője 3,5 cm mélyen behatol a zsírszövetekbe, ahol a zsírsejtek felhevülnek, elősegítve az elektromos árammal történő cseppfolyósításukat. Így intenzív zsírbontó és méregtelenítő hatású.

2. Kötőszövet feszesítése, intenzív cellulit kezelés

A Thermostimulációs terápia aktiválja a kollagénrostokat, tehát nemcsak fogyaszt és formálja alakunkat, hanem intenzív feszesítő hatású is.

Intelligens thermostimulációs szalagpántok

A thermostimulációs géphez kifejlesztett speciális rugalmas szalagpántok tökéletesen kezelik a has, csípő, combok, fenék, karok területét, és képesek automatikusan megtalálni az izomeredési és tapadási pontokat. Személyre szabott programok

A szalonkezelés során a  thermostimulációs készülékkel problémától függően cellulit, szülés utáni feszesítés, fogyasztás, alakformálás, zsírbontás, méregtelenítés kezelési programot kiválasztani.

Kezelési idő: 30 /45 perc testkezelő programtól függően

Vendégeinknek thermostimulációs kúrakezeléseinket LIPOBELT lézeres zsírbontással kombinálva végezzük rendkívül kedvezményes rendszerben.

Hívj bizalommal minket ingyenes, személyes konzultációs időpontért:
0620/558-8668; 061/291-6359 telefonszámokon