SIGNORA INFORMÁCIÓK

AMIVEL DOLGOZUNK

Thalgo algás natúr kozmetikum
ALGÁS NATÚRKOZMETIKUMOK
Francia bio és natúr kozmetikumok ásványi anyagokban gazdag tengeri 
alga kivonattal. Szépség és fiatalság a tenger kertjéből.Tegoder orvos kozmetikai termékcsalád
ORVOSI KOZMETIKUMOK
Professzionális, klinikai hatékonyságú orvos kozmetikai arc-és testkezelések.
A kapszulába zárt szépség és fiatalság.Minden ami mezoterápia
MINDEN AMI MEZOTERÁPIATemptu airbrush-sminkek
SZEMÖLDÖK FESTÉS HENNÁVALStarpilwax gyanta
EPILÁLÁSBAN A CSÚCSON


 

Vera
„Ma rengeteg tanácsot és csodás arckezelést kaptam. Ugyan nem kérte Nóri, hogy tegyem ki, de én mégis szerettem volna megosztani az élményt veletek :-) 

Sok sikert kívánok neki a munkájához, hisz embersége és szakértelme miatt megérdemli, hogy csak jó történjen vele és csapatával.” 
Üzenet: 2016. október 6.Zita
A Signora Szalonban egy helyben megtaláltam a kitűnő minőségű kozmetikumokat és kozmetikusokat. Tudásuk és odaadásuk páratlan, igazi elhivatott szakemberek. Bátran bízom bőrömet rájuk!

Üzenet: 2016. július 10.Judit
„Köszönöm, hogy rendbe raktátok a problémás bőrömet! A szalonkezeléseken túl remek tanácsokat kaptam és kapok a mai napig az otthoni bőrápolást illetően is.” 

Üzenet: 2016.április 16.Csucsu

„Az extra érzékeny/allergiás bőrömmel, jó pár kozmetikában megfordultam mindaddig, amíg rátok nem találtam. Végre újra él a remény bennem, hogy én is élvezhetem a szépülést, anélkül, hogy izgulnom kellene a következmények miatt.” 

Üzenet: 2016. február 21.


 
Andi

„Ez annál is több! Igazi kikapcsolódás, relaxáció és kihagyhatatlan élmény. Ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki!!!!” 

Üzenet: 2015. november 21.


 

Hialuronsavas ránckezelés


A bőr természetes hidratáló anyaga a
hialuronsav, már 35 éves kortól jelentősen csökken. Ez okozza, hogy bőr víztartalma csökken, rugalmatlanná, durva, száraz tapintásúvá válik, hámlik, ráncok mélyülnek. Az öregedés és a ráncok ellen legfontosabb a hialuronsav pótlása, amely újra hidratált puha, kisimult bőrt eredményez.

Thalgo width =

Hialuronsav a feszes, hidratált bőr titka

A professzionális Thalgo hialuronsavas kezelés összetevői a Tengeri Hialuron komplex, kisméretű hialuronsav nanorészecskék, hialuronsavas mikrogömbök, Kopara tengeri kivonat, Matrixyl 6000 peptid. A hidratáló, sejtmegújító, feszesítő, ránctalanító hatóanyagok megsokszorozzák a bőr hidratáló tulajdonságait, így biztosítják arcbőröd táplálását és a védelmét.

A DERMASTIM' MASSZÁZS kisimítja a felszíni ráncokat, amely  a bőr minőségének javulását eredményezi. A kezelés antioxidáns hatású, ezért öregedési folyamatokat jelentősen lassítja. A kollagén és elasztin fokozottabb termelődése miatt az eredmény egy rendkívül feszes bőr, amely megtartja a rugalmasságát és újra ragyogó, fiatalos kinézetű lesz.
A kezelést mikrodermabráziós krémpeelinggel együtt végezzük a feszesítő-hatás és a hatóanyagok intenzívebb bejuttatása miatt.

Thalgo hialuronsavas ránckezelés mikrodermabrázós krémpeelinggel: 18.500 Ft

Kezelési idő: 
90 perc


Tagadj le 5 évet a Thalgo ránckezelő készítményeivel

Thalgo Hialuronsavas termékcsaláddal hosszú ideig megörizheted a szalonban kezelés hatását.

   


THALGO Hialuronsavas ráncfeltöltő Filler kisimítja a mélyebb ráncokat a hialuronsavas mikrogömböknek köszönhetően. A Tengeri hialuronsav komplex és a Matrixyl peptid együttes hatása megőrzi a bőr rugalmasságát, táplál és hidratál. 

THALGO Hialuronsavas arckrém hosszú időre sima és puha arcbőrt eredményez, az arcbőr újra egészséges, fiatalos rugalmas és feszes.

Signora Tipp!
Ha gyors eredményre vágy, használd az azonnal felszívódó Hialuronsavas Gél maszkot, mely a ráncokat kisimítja, üde, puha,  friss arcbőrt biztosít pár perc alatt akár egy buli előtt.

 

Tovább a THALGO fiatalító kezelésekhez >>>

Hívj bizalommal minket ingyenes, személyes konzultációs időpontért:
0620/558-8668; 061/291-6359 telefonszámokon