SIGNORA INFORMÁCIÓK

AMIVEL DOLGOZUNK

Thalgo algás natúr kozmetikum
ALGÁS NATÚRKOZMETIKUMOK
Francia bio és natúr kozmetikumok ásványi anyagokban gazdag tengeri 
alga kivonattal. Szépség és fiatalság a tenger kertjéből.Tegoder orvos kozmetikai termékcsalád
ORVOSI KOZMETIKUMOK
Professzionális, klinikai hatékonyságú orvos kozmetikai arc-és testkezelések.
A kapszulába zárt szépség és fiatalság.Minden ami mezoterápia
MINDEN AMI MEZOTERÁPIATemptu airbrush-sminkek
SZEMÖLDÖK FESTÉS HENNÁVALStarpilwax gyanta
EPILÁLÁSBAN A CSÚCSON


 

Vera
„Ma rengeteg tanácsot és csodás arckezelést kaptam. Ugyan nem kérte Nóri, hogy tegyem ki, de én mégis szerettem volna megosztani az élményt veletek :-) 

Sok sikert kívánok neki a munkájához, hisz embersége és szakértelme miatt megérdemli, hogy csak jó történjen vele és csapatával.” 
Üzenet: 2016. október 6.Zita
A Signora Szalonban egy helyben megtaláltam a kitűnő minőségű kozmetikumokat és kozmetikusokat. Tudásuk és odaadásuk páratlan, igazi elhivatott szakemberek. Bátran bízom bőrömet rájuk!

Üzenet: 2016. július 10.Judit
„Köszönöm, hogy rendbe raktátok a problémás bőrömet! A szalonkezeléseken túl remek tanácsokat kaptam és kapok a mai napig az otthoni bőrápolást illetően is.” 

Üzenet: 2016.április 16.Csucsu

„Az extra érzékeny/allergiás bőrömmel, jó pár kozmetikában megfordultam mindaddig, amíg rátok nem találtam. Végre újra él a remény bennem, hogy én is élvezhetem a szépülést, anélkül, hogy izgulnom kellene a következmények miatt.” 

Üzenet: 2016. február 21.


 
Andi

„Ez annál is több! Igazi kikapcsolódás, relaxáció és kihagyhatatlan élmény. Ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki!!!!” 

Üzenet: 2015. november 21.


 

Megereszkedett bőr kezelése


A mindennapi stresszes életvitel is árthat a vonásaidnak. A bőr öregedése során csökken a kollagén és a rugalmas rostok száma a bőrben, az arcbőr megereszkedik, ezt gyorsíthatja a mértéktelen napozás, a dohányzás és a hajszolt munkatempó is.

THALGO-val a megereszkedett bőr ellen


Szilícium Szuper Lifting kezelés


Tökéletes lifting hatású, revitalizáló Anti-age arckezelés a megerszkedett ráncos bőr kezelésére. A tengeri szilícium aktív hatóanyagai serkentik a sejtmegújulást látványos feszesítő hatással.

A  megereszkedett, laza bőr, a finomabb ráncok is sikerrel kezelhetők, az arckontúr feszesebbé válik, tartósan megszűnik a feszítő-, száraz érzés, a ráncok finomodnak, a megereszkedett bőr teltebb lesz és az egyenetlenségek feltöltődnek. A láthatóan fiatalosabb megjelenés hosszú időre megmarad a DERMASTIM MASSZÁZSNAK is köszönhetően

Az arckontúr megemelése mellett, fontos a nyak és toka területét is megfiatalítani. Ez a program serkenti az kollagén és elasztin termelést, hogy segítsen az arc és nyak bőrének rugalmasságát helyreállítani.

THALGO Szilíciumos arkezelés


Páratlan páros

A lifting hatás két speciális hatóanyagnak a Tengeri Szilícium komplexnek és Matrixyl 6000 peptidnek köszönhető.
A két egyedülálló hatóanyag együttes jelenléte rendkívül nagy mértékben javítja a kollagén-elasztin szintézist, a arcbőröd, anyak és a toka rugalmasságát 70-80%-san képes javítani.


Signora tipp!
A kezeléseket mikrodermabráziós krémpeelinggel együtt végezzük a lifting-hatás és a hatóanyagok intenzívebb bejuttatása miatt.

Szilícium Szuper Lifting arckezelés nyakkezeléssel együtt: 21.000 Ft

Kezelési idő: 120 perc


Tökéletes fitt bőr otthon is

 THALGO Szilíciumos termékek megereszkedett bőrre   Az Szilícium Koncentrátum intenzív fiatalságfokozó készítmény, amely képes fenntartani a kezelések során elért eredményt, sejtmegújító és látványos tónusjavító hatásával.

Az Szilícium Lifting Krém mindennapos használatra ajánljuk, hogy az elasztin és a kollagén rostok állományának a jelentős javulását elősegítsük, ezzel megakadályozva a bőr öregedését, a ráncok elmélyülését és a bőr megereszkedését.

A Szilícium Extracts a nyak és a toka intenzív kezelésére alkalmas koncentrált készítmény. Koffein és tengeri szilícium tartalma karcsúsítja és feszesíti a megereszkedett bőrt.


Tovább a THALGO fiatalító kezelésekhez
 >>>

 

Hívj bizalommal minket ingyenes, személyes konzultációs időpontért:
0620/558-8668; 061/291-6359 telefonszámokon