SIGNORA INFORMÁCIÓK

AMIVEL DOLGOZUNK

Thalgo algás natúr kozmetikum
ALGÁS NATÚRKOZMETIKUMOK
Francia bio és natúr kozmetikumok ásványi anyagokban gazdag tengeri 
alga kivonattal. Szépség és fiatalság a tenger kertjéből.Tegoder orvos kozmetikai termékcsalád
ORVOSI KOZMETIKUMOK
Professzionális, klinikai hatékonyságú orvos kozmetikai arc-és testkezelések.
A kapszulába zárt szépség és fiatalság.Minden ami mezoterápia
MINDEN AMI MEZOTERÁPIATemptu airbrush-sminkek
SZEMÖLDÖK FESTÉS HENNÁVALStarpilwax gyanta
EPILÁLÁSBAN A CSÚCSON


 

Vera
„Ma rengeteg tanácsot és csodás arckezelést kaptam. Ugyan nem kérte Nóri, hogy tegyem ki, de én mégis szerettem volna megosztani az élményt veletek :-) 

Sok sikert kívánok neki a munkájához, hisz embersége és szakértelme miatt megérdemli, hogy csak jó történjen vele és csapatával.” 
Üzenet: 2016. október 6.Zita
A Signora Szalonban egy helyben megtaláltam a kitűnő minőségű kozmetikumokat és kozmetikusokat. Tudásuk és odaadásuk páratlan, igazi elhivatott szakemberek. Bátran bízom bőrömet rájuk!

Üzenet: 2016. július 10.Judit
„Köszönöm, hogy rendbe raktátok a problémás bőrömet! A szalonkezeléseken túl remek tanácsokat kaptam és kapok a mai napig az otthoni bőrápolást illetően is.” 

Üzenet: 2016.április 16.Csucsu

„Az extra érzékeny/allergiás bőrömmel, jó pár kozmetikában megfordultam mindaddig, amíg rátok nem találtam. Végre újra él a remény bennem, hogy én is élvezhetem a szépülést, anélkül, hogy izgulnom kellene a következmények miatt.” 

Üzenet: 2016. február 21.


 
Andi

„Ez annál is több! Igazi kikapcsolódás, relaxáció és kihagyhatatlan élmény. Ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki!!!!” 

Üzenet: 2015. november 21.


 

Rólunk

 

Takács Nóra  

Takács NóraElhivatott kozmetikus,  Anti-aging  mezoterapeuta, professzionális sminktetováló és szalonunk vezetője vagyok. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem a szépségipar területén. Mivel nap, mint nap találkozom a szalonomba érkező vendégek problémáival így sorolhatnám a pályafutásom alatt szerzett tapasztalatok sokaságát. Ha jobban megismertek majd látni fogjátok, hogy maximalista vagyok munkám során.

Folyamatosan képzem magam magyarországi, illetve külföldi tréningek (Németország, Spanyolország, Francia ország) keretében is fejlesztem tudásomat, hogy mindig a "legtrendibb" lehessek. Rendkívül fontosnak tartom, hogy a vendégeim is megértsék bőrük professzionális és otthoni ápolásának szükségességét, mely elősegíti a belső és külső egyensúly kialakítását, valamint a sikeres életvitelünk megteremtését. 


Bízom benne, hogy azért látogattál el weboldalunkra, hogy személyesen a Te bőrproblémádra nyújthassak megoldást!

Természetesen rendkívül büszke vagyok kolléganőmre és a tanulóimra, hiszen nélkülük a profi csapatmunka nem jöhetne létre. Sikeres böngészést kívánunk honlapunkon és örömmel várunk Téged a Signora Szalonba, hogy velünk együtt szépülj!"

Vallom, a szépség belülről fakad, de a külső szépségetek tökéletesítésében szeretnék segítségetekre lenni. Számomra semmi sem meggyőzőbb a Veled együtt elért sikereknél."

(Takács Nóra mesterkozmetikus és bőrápolási tanácsadó)

 

Hívj bizalommal minket ingyenes, személyes konzultációs időpontért:
0620/558-8668; 061/291-6359 telefonszámokon