SIGNORA INFORMÁCIÓK

AMIVEL DOLGOZUNK

Thalgo algás natúr kozmetikum
ALGÁS NATÚRKOZMETIKUMOK
Francia bio és natúr kozmetikumok ásványi anyagokban gazdag tengeri 
alga kivonattal. Szépség és fiatalság a tenger kertjéből.Tegoder orvos kozmetikai termékcsalád
ORVOSI KOZMETIKUMOK
Professzionális, klinikai hatékonyságú orvos kozmetikai arc-és testkezelések.
A kapszulába zárt szépség és fiatalság.Minden ami mezoterápia
MINDEN AMI MEZOTERÁPIATemptu airbrush-sminkek
SZEMÖLDÖK FESTÉS HENNÁVALStarpilwax gyanta
EPILÁLÁSBAN A CSÚCSON


 

Vera
„Ma rengeteg tanácsot és csodás arckezelést kaptam. Ugyan nem kérte Nóri, hogy tegyem ki, de én mégis szerettem volna megosztani az élményt veletek :-) 

Sok sikert kívánok neki a munkájához, hisz embersége és szakértelme miatt megérdemli, hogy csak jó történjen vele és csapatával.” 
Üzenet: 2016. október 6.Zita
A Signora Szalonban egy helyben megtaláltam a kitűnő minőségű kozmetikumokat és kozmetikusokat. Tudásuk és odaadásuk páratlan, igazi elhivatott szakemberek. Bátran bízom bőrömet rájuk!

Üzenet: 2016. július 10.Judit
„Köszönöm, hogy rendbe raktátok a problémás bőrömet! A szalonkezeléseken túl remek tanácsokat kaptam és kapok a mai napig az otthoni bőrápolást illetően is.” 

Üzenet: 2016.április 16.Csucsu

„Az extra érzékeny/allergiás bőrömmel, jó pár kozmetikában megfordultam mindaddig, amíg rátok nem találtam. Végre újra él a remény bennem, hogy én is élvezhetem a szépülést, anélkül, hogy izgulnom kellene a következmények miatt.” 

Üzenet: 2016. február 21.


 
Andi

„Ez annál is több! Igazi kikapcsolódás, relaxáció és kihagyhatatlan élmény. Ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki!!!!” 

Üzenet: 2015. november 21.


 

Sminktetoválás


Köszöntelek Téged,
Takács Nóra profi sminktetováló vagyok, 18 éves szakmai gyakorlattal és professzionális képesítéssel rendelkezem sminktetoválás területén.


Miért dönts a minőségi sminktetoválás mellett?

Art Liner sminktetoválás

Azt vallom, a jó sminktetoválás minden esetben szép, de diszkrét nappali smink alapjait adhatja meg. Kisebb-nagyobb szépséghibákat javíthatjuk vele, mint a gyér, vagy rövid szemöldök, a kicsi közel ülő szemek vagy a keskeny, szabálytalan száj. Nem csak korrigálásra, hanem a természet által tökéletesen megalkotott vonalaink kihangsúlyozására is alkalmas.

A kozmetikai tetoválást a minőségi Art Liner™ készülékünkkel kizárólag a hámréteg legalsó sejtsoráig, a bazális rétegig visszük be speciális higiéniai tűmodul segítségével. Ezért is olyan népszerű, hiszen a tartós sminktetoválás 1-5 évig maradhat a bőrben, utána eldöntheti viselője, hogy szeretne-e újat, esetleg mást, ellentétben a maradandó tetoválással.

 
Sminktetoválás alkalmazási területeim:

  • Speciálisan a szemöldök-, és szemkontúr tartós sminkek készítése
  • TERMÉSZETES SMINKTETOVÁLÁSOK tervezése és elkészítése saját 
  • Kidolgozott technika alapján.
  • Mások által elrontott, vagy régi tetoválások korrigálása.

 

Artliner természetes sminktetoválás


Személyes konzultáció lehetősége a Signora Szalonban

Ha szükségesnek érzed a sminktetoválást megelőzően személyes konzultációra várunk szalonunkban. Ekkor megbeszéljük, hogy mik az elképzeléseid a tetoválásodat illetően. Ha a meglévő sminktetoválásod korrekcióra szorul, akkor is szükséges a konzultáció, mivel annak állapotát szükséges felmérnünk.

A sminktetoválást követő 3 hónapon belül között egy korrekcióra várunk. A korrekcióra mindenképp szükség van, még ha szépnek is látod a tetoválásod az első alkalom után. Nem biztos, hogy a laikus szem észrevesz olyan apró hibákat, amelyeket egy szakember lát.


Signora minőség és higiénia

Munkámhoz hozzátartozik a tökéletes vonalvezetés, higiénia, megfelelő érzéstelenítés.
Ideális megoldás számodra éjjel - nappal, sportnál, úszásnál vagy a strandon, hogy mindig jó benyomást kelts.
A kiváló minőségű ArtLiner™ készülékkel, és amerikai minőségi festékekkel dolgozom, melyek rendkívül széles színskálával rendelkeznek, így típusodnak megfelelő színt és formát tudok készíteni.


Artliner sminktetováló gép


Az ArtLiner™ készülék a sminktetoválás garanciája

Az ArtLiner™ a Beauty International Csoport (Kanada, Ausztrália, Európai Unió) érdekeltségébe tartozó, a mikropigmentáció során használt digitális készülékek márkája. Minden készülék az Európai Unióban kerül gondos megtervezésre és összeszerelésre.

Az ArtLiner™ digitális sminktetováló készülékek megfelelnek a legmagasabb szintű egészségügyi és orvosi-higiéniai előírásoknak. Kizárólag egyszer használatos, tökéletesen sterilizált és egyesével csomagolt tűmodulokat használunk, így gondoskodva a legmagasabb szintű biztonságról vendégeink számára.


Extra érzéstelenítés, fájdalommentes sminktetoválás!

Nálunk egy speciális érzéstelenítési technikánknak köszönhetően minimális fájdalommal járó, ugyanakkor tartós sminktetoválásra számíthatsz.

A speciálisan általunk kifejlesztett technika segítségével és kifejezetten erre a célra szolgáló készítménnyel minimálisra csökkenthető a fájdalom az általunk végzett sminktetoválás során a szemöldök, és szemhéj területén is.

Sminktetoválás részletes árlista

Hívj bizalommal minket ingyenes, személyes konzultációs időpontért:
0620/558-8668; 061/291-6359 telefonszámokon