SIGNORA INFORMÁCIÓK

AMIVEL DOLGOZUNK

Thalgo algás natúr kozmetikum
ALGÁS NATÚRKOZMETIKUMOK
Francia bio és natúr kozmetikumok ásványi anyagokban gazdag tengeri 
alga kivonattal. Szépség és fiatalság a tenger kertjéből.Tegoder orvos kozmetikai termékcsalád
ORVOSI KOZMETIKUMOK
Professzionális, klinikai hatékonyságú orvos kozmetikai arc-és testkezelések.
A kapszulába zárt szépség és fiatalság.Minden ami mezoterápia
MINDEN AMI MEZOTERÁPIATemptu airbrush-sminkek
SZEMÖLDÖK FESTÉS HENNÁVALStarpilwax gyanta
EPILÁLÁSBAN A CSÚCSON


 

Vera
„Ma rengeteg tanácsot és csodás arckezelést kaptam. Ugyan nem kérte Nóri, hogy tegyem ki, de én mégis szerettem volna megosztani az élményt veletek :-) 

Sok sikert kívánok neki a munkájához, hisz embersége és szakértelme miatt megérdemli, hogy csak jó történjen vele és csapatával.” 
Üzenet: 2016. október 6.Zita
A Signora Szalonban egy helyben megtaláltam a kitűnő minőségű kozmetikumokat és kozmetikusokat. Tudásuk és odaadásuk páratlan, igazi elhivatott szakemberek. Bátran bízom bőrömet rájuk!

Üzenet: 2016. július 10.Judit
„Köszönöm, hogy rendbe raktátok a problémás bőrömet! A szalonkezeléseken túl remek tanácsokat kaptam és kapok a mai napig az otthoni bőrápolást illetően is.” 

Üzenet: 2016.április 16.Csucsu

„Az extra érzékeny/allergiás bőrömmel, jó pár kozmetikában megfordultam mindaddig, amíg rátok nem találtam. Végre újra él a remény bennem, hogy én is élvezhetem a szépülést, anélkül, hogy izgulnom kellene a következmények miatt.” 

Üzenet: 2016. február 21.


 
Andi

„Ez annál is több! Igazi kikapcsolódás, relaxáció és kihagyhatatlan élmény. Ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki!!!!” 

Üzenet: 2015. november 21.


 

Tartós szőrtelenítés- Zavarnak a kellemetlen szőrszálak?

- Havi szinten több ezer forintot költesz szőrtelenítésre?

- Időhiányban szenvedsz?

-Érzékeny bőrödet megviselik a különféle szőrtelenítési módszerek?

-Szőrtüszőgyulladásokkal küzködsz?

Ha a fenti kérdések valamelyikére igen a válaszod, akkor az IPL villanófényes kezelése Neked való.

Az eljárásnak köszönhetően időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórolhatsz meg úgy, hogy közben nem fognak zavarba ejteni az olyan spontán programok sem, mint egy hirtelen jött strandolás, ruha próba a barátnőiddel vagy egy kivizsgálás az orvosnál.Mi az IPL és hogyan hat?

 
Az IPL egy mozaikszó, amely az Intense Pulsed Light (intenzív pulzáló fény) kifejezésből ered. A szőrtelenítés során a speciális xenon fehér fény elnyelődik a szőrszálakban található festékanyagban, ahol a fény hővé alakul. A magas hő fehérjekicsapó hatása elpusztítja a növő fázisban lévő szőrszálak növekedéséért felelős mátrix sejtjeit. Az IPL szőrtelenítés eredményeként a szőrszálak 80-90%-a eltűnik.
Az eredményes kezeléshez elengedhetetlen a melanint tartalmazó szőrszálak jelenléte, vagyis a kezelés nem alkalmas ősz, szőke vagy vörös szálak eltávolítására.


Valódi tartós szőrtelenítés "IPulse"géppel

Az IPulse készülék egy nagy hatóerejű és megbízható európai gyártású készülék, amelyet előszeretettel alkalmaznak esztétikai kezelésekkel foglalkozó klinikákon és szépségcentrumokban.

Az IPulse technológia előnyét különleges „négyszög impulzus” és a dupla xenon lámpa biztosítja, mely hatékonyabbá teszi a szőrtelenítő kezelést.

Nagyon jó hír, hogy az IPulse készülékünkkel a nagyon halvány barna színű szőrszálakat is hatékonyan tudjuk kezelni és a barnaságról sem kell lemondanod, ha meg akarsz szabadulni felesleges szőrszálaidtól.

Az eljárás óriási előnye, hogy gyors, a kezelések során a bőr nem károsodik, így nincs gyógyulási idő.

A kezelési protokoll betartásával 90-95%-os eredményt tudunk elérni.

Hány kezelés szükséges?

Amit még érdemes szem előtt tartanunk, a türelem. Mivel a szőrszálaknak 3 növekedési fázisa van, fontos a kezelés időközönkénti megismétlése. Az ideális eredmény eléréséhez 2 hetenként 4-8 kezelés szükséges a szőrszálak erősségétől és a kezelési területtől függően.

Milyen testtájakon alkalmazható?Minden testrészen alkalmazható, ahol a szőrben elég pigmentáció van ahhoz, hogy a lézernyalábok lehatoljanak a szőrtüszőig.

IPL tartós szőrtelenítés árak és akciók


Ints búcsút a szőrtüszőgyulladásnak

Sok vendégünk azzal a problémával fordul hozzánk, hogy a szőrtüszőik begyulladnak. Amennyiben Te is hasonló problémával küzködsz, akkor Neked különösen ajánljuk a nálunk végzett IPL szőrtelenítést ezeken a területeken. A megfelelő paraméterkkel beállított készülékünk képes elpusztítani a gyulladást kiváltó baktériumokat végleg, így a bőröd szőrtelenné és ismét bársonyossá és selymessé válik.,

 

Mire figyelj kezelés előtt és után

1. Kezelés előtt a kezelni kívánt bőrfelületen trimmeljük meg a szőrt, úgy, hogy kb 2 mm legyen. Gyantázni semmiképpen nem szabad!

2. Nagyon fontos, hogy bármilyen gyógyszert szedünk, győződjünk meg arról, hogy nem fényérzékenyít-e?

3.  Mellőzzük a napozást és a szoláriumot a kezelés hathatósága érdekében.

4. A beavatkozás napján a kívánt testtájékra ne tegyünk semmiféle kozmetikumot.

5. Egy-két napig kerüljük a szauna és az uszoda, valamint a forró fürdő használatát.

6. Ne piszkáljuk, dörzsöljük a kezelt területet és ne alkalmazzunk bőrhámlasztást egy hétig.