SIGNORA INFORMÁCIÓK

AMIVEL DOLGOZUNK

Thalgo algás natúr kozmetikum
ALGÁS NATÚRKOZMETIKUMOK
Francia bio és natúr kozmetikumok ásványi anyagokban gazdag tengeri 
alga kivonattal. Szépség és fiatalság a tenger kertjéből.Tegoder orvos kozmetikai termékcsalád
ORVOSI KOZMETIKUMOK
Professzionális, klinikai hatékonyságú orvos kozmetikai arc-és testkezelések.
A kapszulába zárt szépség és fiatalság.Temptu airbrush-sminkek
AIRBRUSH MAKEUP SMINK
Leheletvékony, tartós, HD minőségű airbrush makeup Amerikából. 
Sminktechnika, ahogy a Hollywoodi sztárok csinálják.


 

Vera
„Ma rengeteg tanácsot és csodás arckezelést kaptam. Ugyan nem kérte Nóri, hogy tegyem ki, de én mégis szerettem volna megosztani az élményt veletek :-) 

Sok sikert kívánok neki a munkájához, hisz embersége és szakértelme miatt megérdemli, hogy csak jó történjen vele és csapatával.” 
Üzenet: 2016. október 6.Zita
A Signora Szalonban egy helyben megtaláltam a kitűnő minőségű kozmetikumokat és kozmetikusokat. Tudásuk és odaadásuk páratlan, igazi elhivatott szakemberek. Bátran bízom bőrömet rájuk!

Üzenet: 2016. július 10.Judit
„Köszönöm, hogy rendbe raktátok a problémás bőrömet! A szalonkezeléseken túl remek tanácsokat kaptam és kapok a mai napig az otthoni bőrápolást illetően is.” 

Üzenet: 2016.április 16.Csucsu

„Az extra érzékeny/allergiás bőrömmel, jó pár kozmetikában megfordultam mindaddig, amíg rátok nem találtam. Végre újra él a remény bennem, hogy én is élvezhetem a szépülést, anélkül, hogy izgulnom kellene a következmények miatt.” 

Üzenet: 2016. február 21.


 
Andi

„Ez annál is több! Igazi kikapcsolódás, relaxáció és kihagyhatatlan élmény. Ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki!!!!” 

Üzenet: 2015. november 21.


 

 

 THALGO napozók, fényvedő termékek


Nap mint nap találkozunk a fényvédelem fontosságával, illetve a szolárium és nap káros kockázati tényezőivel. A fényvédő termékek alkalmazása emelkedő tendenciát mutat, de még mindig vannak akik nem mérik fel a veszély mértékét és nem védik a bőrüket megfelelő mértékben. Az UV sugárzás káros hatásainak következményei

  1. A daganatos bőrbetegségek és egyéb más bőrbetegségek kockázatát növeli. 
  2. A bőr idő előtti öregedése, ráncosodása.
  3. Pigmentfoltok képződése. 


Az algák nyújtotta biztonság a "felhőtlen napozásért"

Napozó termékeinkben a bőr teljes körű biztonságáról a THALGO által szabadalmaztatott SUN'YTOL alga komplex gondoskodik. A fény- és hőstabil napszűrő egyenletes, egészséges bőrszínt eredményez és Védelmet biztosít a káros UV sugarak ellen.

  THALGO Ocea Sun - Barnító és pigmentfolt elleni kapszula

Kapszulába zárt antioxidánsokat tartalmazó komplexum, mely védelmet biztosít a pigmentfoltok kialakulása elen illetve a bőr sejtjeinek károsodása ellen. Tengeri alga kivonat, Paradicsom kivonat, béta karotin, borágó olaj,  cink összetevőinek köszönhetően elősegíti a bőr természetes intenzív színét és tartós barnaságot biztosít. Kiszerelés: 30 kapszula/ doboz

Signora Tipp!
A napozást megelőző, illetve a napozást követő időszakban 1-1 hónapos kúrával elérhetjük a kívánt hatást.

   THALGO Anti-age Sun Cream SPF50 -  Anti-age napozó krém


Magas UVA és UVB
védelemmel rendelkező SUN'YTOL alga komplexet tartalmazó fényvédő, mely teljeskörű védelmet nyújt az arc, nyak és dekoltázs területén. Megóvja a bőrt a korai öregedéstől továbbá a napozás következtében kialakuló pigmentfoltoktól. Kiváló érzékeny bőrre. 
Kiszerelés: 50 ml

Signora Tipp!
Könnyen felszívódik, nem hagy zsíros érzést így tökéletes kiegészítő a mindennapi védelemért.

 


THALGO Bronzing Activator Lotion - Szuperbarnító emulzió

Lágy emulzió, mely elősegíti, hogy kevesebb napozással hosszantartó és mély barnaságot érjünk el. Aktív összetevőinek köszönhetően intenzíven hidratálja a bőrt. Kiszerelés: 200 ml


Signora Tipp!
Már a napozás előtt 2 héttel kezdd el alkalmazni a készítményt. Napozás után a fürdés befejezését követően vidd fel az egész testre. Az eredménnyel elégedett leszel. Szoláriumozás előtt közvetlenül használd a készítményt.

                THALGO Satin Tanning Oil - Barnító szaténfényű olajpermet

A test és haj védelmére szolgáló, szaténfényű olajpermet, mely véd az UV sugaraktól és a sós víz szárító hatásától. Fő összetevője az intenzív ránctalanító Asztaxantin megakadályozza a napozás következtében kialakuló barna foltok kialakulását. Védelmet nyújt és puhaságot kölcsönöz a bőrnek és a hajnak. Kiszerelés: 150 ml

Signora Tipp!

A spray alkalmazása egyszerű, felvitelét 3 óránként ismételjük meg. A benne található citrusfélék, kókusz és vanília biztosítja a kellemes illatvilágot.
  TAHLGO Self Tanning Cream - Önbarnító Krém

Barnaságot biztosító krémgél az arc és test bőrének természetes színezésére. Napsütötte hatás az év minden napján napozás nélkül. A Thalgo által kifejlesztett önbarnító molekuláknak köszönhetően csíkosság-mentesen színezi a bőrt. Kiszerelés: 200 ml

Signora Tipp!

Az egyenletes barnaság érdekében a használat előtt radírozzuk le az arcot és a testet különös figyelmet fordítva a térd és könyök területeire. A barnító krém használatát követően alaposan mossunk kezet.

 

Szalonunkban a THALGO napozó kozmetikumok alkalmazásához személyre szabott tanáccsal látunk el.

Hívj bizalommal minket ingyenes, személyes konzultációs időpontért:
0620/ 558-8668; 061/ 291-6359 telefonszámokon