Henna szemöldökfestés

Mina Henna tartós szemöldökfestés és szempillafestés

A Signora Szalon az elsők között volt, ahol érhető lett a Mina Henna tartós szemöldökfestés és szempillafestés. Kíméletesebb, bőrbarátabb, és tartósabb megoldást jelent a hagyományos festékekkel szemben. Ha még nem kötelezted el magad a szemöldök tetoválás mellett, jelentkezz be hozzánk egy Mina Henna professzionális és tartós szemöldökfestésre! Nem kell bajlódnod minden reggel a hosszas sminkeléssel és szemöldökformázással. Velünk könnyen indul a reggel! 

Mina Henna tartós szemöldökfestés, az igéző tekintetekért!

Signora szalon - signora - Budapest - budapest - 18. kerület - 18. ker. - szépségszalon - signora kozmetika - signora tartós henna szemöldökfestés - henna szemöldökfestés - mina henna - szemöldök festés - szemoldok festes - szemoldokfestes - szemöldök formázás - szemöldök styling - életképek a szalonból

Miért válaszd a Mina Henna tartós szemöldökfestést?

Signora szalon - Budapest - 18. kerület - 18. ker. kozmetikai szalon - signora kozmetikai szalon- tartós henna szemöldök - szemöldök festés - tartós szemöldök - henna - szemöldökfestés

Mina Henna tartós szemöldökfestés menete

Signora szalon - signora szépségszalon - signora kozmetika - signora tartós henna szemöldökfestés - henna szemöldökfestés - mina henna - szemöldök festés - szemoldok festes - szemoldokfestes - szemöldök formázás - szemöldök styling - életképek a szalonból - előtte utána fotók - after before

Henna tartós szemöldökfestés tippek

Mina Henna, ámulatba ejtő tekintetek

És a végeredmény egy igéző szempár. Egy jó szemöldök mindig feldobja az arcodat!

Az arckarakter hangsúlyozása

A szemöldök kiemelésével, karaktert adunk az arcnak. Az eredmény pedig: fiatalosabb tekintet, és egy tökéletesen megformázott szemöldök.

Valódi szemöldök stylist

Mina Henna szemöldökfestés és styling Takács Nórától! Ha Te is szeretnél telt és élénk színű szemöldökkel hódítani, válaszd a Mina Hennát!

Henna festés, időspórolás

Tartós szempillafestés a Signora kozmetikában. Hogy még csak gondolkodnod se kelljen reggel azon, hogy jut-e idő a sminkelésre. Megspóroljuk az időt!

A természetesség fontos számunkra

Vendégünk kérésének eleget téve a minél természetesebb hatás elérése volt a cél a szemöldökfestésnél. A végeredmény pedig egy csodás szempár.

Minőségi festék, hosszantartó ragyogás

Jól jön egy kis segítség nyáron, ha nem kell arra figyelni, hogy ne ázzon le, vagy ne kenődjön el a sminked. A Mina Henna tartós szemöldök- és szempillafestés ebben segít Neked!