Szemöldök tetoválás bejelentkezés

Kedves Vendégünk!

Kérjük, olvasd el figyelmesen a tetoválással kapcsolatos információkat, gyakran ismételt kéréseket, beleegyező nyilatkozatot és időpont foglalásra vonatkozó szabályokat.

Mi biztosítjuk az egyedi sminktetoválásodhoz és a maximális minőségi munkához szükséges időtartamot, amelyet foglaló fizetésével tudsz lefixálni.

Ha eldöntötted, hogy sminktetoválást szeretnél, a következő teendőid vannak.  A foglalás menete a következő:

 1. Töltsd ki az oldalmezőben található űrlapot.
 2. Olvasd el előre a beleegyező nyilatkozatot ide kattintva!
 3. A foglaláshoz utald át az előleget: 15.000 Ft. (Az előleg összege a sminktetoválás végösszegéből levonásra kerül!)
 4. Az előleget kérjük az alábbi számlaszámra átutalni 24 h-án belül:

  Takács Nóra EV
  K&H Bank
  IBAN: HU16104010245052695666481005
  BIC/SWIFT: OKHBHUHB
  Számlaszám: 104 01024-50526956-66481005

 5. A közleménybe kérjük a szolgáltatást igénybe vevő személy nevét feltüntetni!
 6. A foglalás sikerességéről e-mailben visszaigazolást küldünk.
 7. Az összeg beérkezését követően 1-2 munkanapon belül felvesszük veled telefonon a kapcsolatot, hogy időpontot tudjunk egyeztetni.

Lemondási feltételek:

 • Ha mégsem tudsz eljönni, kérlek azt minnél hamarabb jelezd felénk! Az időben (14 napon belül) lemondott időpont esetén a foglaló díját még betudjuk számítani.
 • Amennyiben a foglalt időponton nem jelensz meg, vagy 48 H-án belül kerül lemondásra, a foglalót nem áll módunkban visszatéríteni, és azt az új időpont foglalására sem tudjuk beszámítani.
 • 2 alkalommal történő lemondás esetén sajnáljuk, de nem áll módunkban a szolgáltatást kiajánlani.

Köszönjük a megértésed, várunk sok szeretettel!

Részletes tetoválás árakért látogass el ide.

Fontos Tudnivalók

Gyakran Ismételt Kérdések

Mivel minnél természetesebb hatást szeretnénk elérni, ezért a válasz NEM.
Szálas szemöldöktetoválásnál kifejezetten kell hogy legyen szőr, mert a saját szálirányt követjük.

Nem! A szőrtüsző mélyebben helyezkedik el a bőrben, mint ahova a sminktetoválás során a pigment kerül.

Profi érzéstelítőkkel dolgozunk, melyekkel minimálisra csökkenthető a sminktetoválással járó diszkomfort érzet.
Szemöldök esetén, az itt elhelyezkedő receptorok miatt előfordulhat tüsszögés, de ez teljesen természetes reakció. A szemhéj esetében sem tapasztalható különösebb fájdalom, itt inkább a törölgetés lehet kellemetlen a tetoválás közben.

Igen lehet, de mindenféleképpen jelezni kell felénk, hogy tudjunk más érzéstelenítési alternatívákról gondoskodni.

Igen! Megfelelő utóápolás mellet és az utasításaink pontos betartása mellett nem lehet semmi probléma. Nyáron készült tetoválás esetében az erős UV- sugárzuás jelenthet problémát, amely befolyásolhatja a pigment beépülését a bőrbe. A tetoválást követő első 2 hétben fényvédő használata kötelező! Óvni kell a naptól, TILOS a szolárium és a direkt napozás! Ez igaz a téli időszakban is.

A sminktetováló pigmenteket a szervezet idővel képes lebontani, illetve nem olyan mélységbe visszük be, mint a rendes test tetoválásokat, ezér idővel kikopik a bőrből.
A sminktetoválásokat időközönkét frissíteni szükséges.

Területenként és bőrtípusonként változó, hogy milyen sűrűn szükséges frissíteni. A szemöldök esetében ez az idő 1,5-2 év, szemhéj esetében 2-3 év.

Nem! Mindenképpen jelezd felénk mielőtt bejelentkezel! Bármilyen külső behatás olyan folyamatokat indíthat el, melyekért nem vállalunk felelősséget. Így ezekben az esetekben nem tudjuk elkészíteni a tetoválást.

A menstruációs ciklus alatt a fájdalomtűrő képesség változhat, ezért érdemes a sminktetoválás időpontját úgy időzíteni, hogy lehetőleg ne erre az időszakra essen.

A szemöldök esetén nem, a szemhéjtoválás során a kezelt felület beduzzad, mely 1-2 nap alatt szépen visszahúzódik.

Kérlek előre jelezd, ha herpeszre hajlamos vagy! Ebben az esetben extra előkészületek szükségesek, melyről személyesen tájékoztatni foglak!

Szükségtelen, mert erre a típusú fájdalomra nem igazán hat, sőt, akár hátráltató is lehet, így kérlek, ne tedd! Egyes fájdalomcsillapítók vérzékenyebbé tesznek. Ne aggódj, hatásos érzéstelenítőkkel dolgozom, nem hagylak szenvedni!

Nem, mert a bőr ezektől a készítményektől nagyon kiszárad, elvékonyodik és sérülékennyé válik. Hegesedést, bőrirritációt vagy a bőr elszíneződését okozhatják. Retinoid tartalmú készítmények szedése után fél évig tilos a sminktetoválás.

Az erős izzadással járó mozgásformákat, NEM lehet végezni, addig, amíg a seb le nem esik. A sebet hagyni kell, hogy magától váljon le, lekaparni TILOS!

Kérünk vedd figyelembe, hogy az ingyenes korrekció csak az esetleges pigmenthiányok pótlását tartalmazza, szín- és formai módosítást nem, vagy csak minimális mértékben.
A korrekció díját a tetoválás tartalmazza