Svédmasszázs

0

Milyen a svédmasszázs

Az elmúlt években a svéd masszázs egyre népszerűbbé vált, és nem véletlenül. Hatékony technikája nem csak a testet, hanem a lelket is kényezteti. A stresszes mindennapokban egy masszázs feltöltő élmény lehet.

A masszőr mozdulatai nem csak az izmokat lazítják el, hanem az egész testben megindítják a vérkeringést is. Az izomfeszültségek oldódása nem csak azonnali enyhülést hoz, hanem hosszú távon is segíti az izmok egészségét és rugalmasságát.

A svédmasszázs nem csak a testre, hanem a lélekre is kimagaslóan  jótékony hatást gyakorol . Az ellazult testi állapot kivetül a mentális állapotra is. A masszázs alatt felszabaduló endorfinok boldogságérzettel töltik el az embert, az agyban elinduló pozitív folyamatok hozzájárulnak a stressz csökkentéséhez és a mentális frissesség megőrzéséhez.

 

Nevtelen terv 12
Signora Szalon Logó2

Pál Fruzsina - Kozmetikus asszisztens

Pál Fruzsina vagyok, volt élsportoló és masszőr. A sport a mindennapos részemmé vált, már fiatal korom óta, így elkerülhetetlen volt a masszőr látogatása.

Ha már csak egy átmozgató masszázson is vettem részt könnyedebbnek éreztem magam minden alkalommal. Élsportólói múltam során orvostól orvosig jártam különféle sportsérülések miatt, de megoldást a sok nyújtás és a masszázs hozott. Tanulmányaim során a svédmasszázsra specializáltam magam, de folyamatosan képzem magam, hogy minél több masszázstechnikát elsajátítsak, így segítve vendégeim testi-lelki felfrissülését és jó közérzetét.

Várlak sok szeretettel, ha természetes módon szabadulnál meg a fájdalmaktól, szeretnél kiegyensúlyozottabbá válni és harmóniába kerülni testileg és szellemileg!

Signora Szalon Logó2

Győrfi Boglárka - Kozmetikus

Győrfi Boglárka vagyok, 22 éves kozmetikus.

Szakmám iránt nagy az elköteleződésem, őszintén azt vallom hogy a legszebb mesterség az enyém! A bőr és a test változásai és ezeknek kezelése nagyon összetett, számomra sokszor varázslatos és izgalmas! Mindig a legjobbra törekszem, így munkáimat a lehető legjobban végzem, figyelembe véve mások kéréseit, igényeit.

Fontosnak tartom a másik fél elégedettségét annak érdekében, hogy kialakulhasson a megfelelő bizalmi kapcsolat. Szeretettel várok minden szépülni és kikapcsolódni vágyó vendéget a szalonba.🤍

Signora szalon - Signora szépségszalon - Signora kozmetikai szalon - kozmetika - 18. kerület - 18. ker. - budapesti kozmetika - a szalonról bővebben - Győrfi Boglárka - kozmetikus
szinti kep
Signora Szalon Logó2

Jóni Cintia - Kozmetikus

Jóni Cintia vagyok, végzett kozmetikus

Azon szerencsések közé tartozom akiknek munkája egyben a hobbija is. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni és segíteni. Fontos számomra az igényesség és a precizitás, ezért maximális odafigyeléssel végzem a munkám, a vendég igényei szerint. Tudásom naprakész, az új technikákat szívesen és sikerrel alkalmazom. Törekszem arra, hogy a vendégeim elégedetten, jó érzéssel távozzanak tőlem és örömmel térjenek vissza hozzám.🤍

svédmasszázs előnyei

A svédmasszázs előnyei

svédmasszázs

A svédmasszázst az alábbi helyzetekben ajánlom

Mikor nem ajánlott maszírozatni?

Kérlek a masszázsra hozz magaddal egy darab nagy színes törölközőt!

Masszázs kezelés ára, ideje

 • Hátmasszázs 30 perc 6.500 Ft

  -6 alkalmas bérlet 35.000 Ft

 • Hátmasszázs 60 perc 9.500 Ft

  -6 alkalmas bérlet 51.500 Ft

 • Talpmasszázs 30 perc 6.500 Ft

  -6 alkalmas bértlet 35.000 Ft

 • Talpmasszázs + talpradír 45 perc 8.000 Ft

  -6 alkalmas bértlet 43.000 Ft

 • Signora kombinált masszázs (Hát+karok) 45 perc 12.500 Ft

  -6 alkalmas bértlet 64.000 Ft

 • Signora kombinált masszázs (Hát+lábak) 60 perc 15.000 Ft

  -6 alkalmas bértlet 81.000 Ft

 • Prémium teljes test masszázs (Teljes hát+lábak+karok) 90 perc 18.500 Ft

  -6 alkalmas bértlet 99.900 Ft

 • Prémium teljes test masszázs (Teljes hát+lábak+karok) + Talpmasszázs 120 perc 25.000 Ft

  -6 alkalmas bértlet 135.000 Ft

 • EXTRÁK 25.000 Ft

  -Hát radírozás +5.000 Ft -Talp radírozás +1.500 Ft

Masszázs időpontért kérjük az alábbi telefonszámon keress bennünket!