Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás

Takács Nóra szalonvezető, profi szemöldök tetováló vagyok. Több, mint 20 éves szakmai gyakorlattal és professzionális képesítéssel rendelkezem szemöldök tetoválóként és szemöldök stylistként egyaránt.  Munkámhoz hozzátartozik a precíz tervezés, tökéletes vonalvezetés, higiénia és a megfelelő érzéstelenítés. Kiváló készülékkel és minőségi szemöldök tetováló pigmentekkel dolgozom, amely garanciát ad a tökéletes eredményre. A rendkívül széles színskálának köszönhetően megtaláljuk a Hozzád tökéletesen illő tónust. szemkontúr és szemöldök tetoválásokra specializálódtam, mivel ez áll hozzám a legközelebb. A szemet és a szemkörnyéket az arcunk ékességének tartom, a szemöldököt magát, pedig arcunk karaktere megalkotójának!
Ezen kívül vállalom máshol készített
rontott, vagy korrekcióra szoruló sminktetoválások, szemöldök tetoválások javítását, régi tetoválások korrekcióját, hiszen mindenki megérdemli a gyönyörű sminket és szemöldököt!

A tökéletes szemöldök tetoválásod itt vár Rád, csak érte kell jönnöd! 

signora-szalon-sminktetovalas-szemoldoktetovalas-budapest - szalon kép - életkép
Signora Szalon Logó2

Szemöldök tetoválás a Signora Szalonban

Mikor ajánljuk a szemöldök tetoválást?

signora-szalon-sminktetovalas-szemoldoktetovalas-budapest - szalon kép -tudnivalók - sminktetoválás előtt
Signora Szalon Logó2

Tudnivalók szemöldök tetoválás előtt

A szemöldök tetoválás 1-5 évig marad a bőrben. Azután dönthetsz, hogy megújítod vagy más formát, esetleg színt szeretnél.

signora-szalon-sminktetovalas-szemoldoktetovalas-budapest - szalon kép -tudnivalók - sminktetoválás előtt - sminktetoválás tippek
Signora Szalon Logó2

Szemöldöktetoválás tippek

A szemöldök tetoválást követő 3 hónapon belül egy megújító korrekcióra várunk. Javasoljuk, hogy a korrekció időpontját már a tetoválásnál fixáld le, hogy biztosan tudjunk fogadni.

A szemöldöktetoválás után nagyon fontos a tetovált terület otthoni ápolása. Ehhez speciális ápoló gélt és krémet biztosítunk, melyet a szemöldöktetoválás ára tartalmaz.

signora szalon szemoldoktetovalas

Precíz tervezés, tökéletes kivitelezés

A hajszínhez, arcformához és stílushoz leginkább passzoló szemöldöktervezés, majd tökéletes kivitelezés. Nincs többé a reggeli nyűg a sminkeléssel.

szemoldoktetovalas signora szalon

Kifogástalan színválasztás

Fiatalos tekintetet varázsoltunk, hiszen a Signora kozmetikában ügyelünk arra, hogy a bőrtónushoz való legmegfelelőbb színt válasszuk.

soft puder szemoldoktetovalas

Egyedi szemöldöktervezés

Gyönyörű tekintetet varázsoltunk egy személyre szabott szemöldöktetoválással.

tetovalas1 copy

Minőségi sminktetoválás

Minőségi alapanyagokkal és speciális eszközökkel dolgozunk, hogy Te is megkaphasd álmaid szemöldöktetoválását!

tetovalas2 copy

Milyen a Signora tetoválás?

Tökéletes tervezés, minőségi végeredmény. A Signora szalonban jó kezekben leszel, ha a szemöldöktetováláson, sminktetováláson gondolkozol.

szemoldoktetovalas1

Szemöldök korrekció

Ha túl világos a szemöldököd, olyan színt keverünk Neked, ami valóban tökéletes a bőrtónusodhoz és a hajad színéhez is passzol. Így a végeredmény egy természetes hatás lesz!

Gyakran Ismételt Kérdések

Tudnivalók

Mivel minnél természetesebb hatást szeretnénk elérni, ezért a válasz NEM.
Szálas szemöldöktetoválásnál kifejezetten kell hogy legyen szőr, mert a saját szálirányt követjük.

Nem! A szőrtüsző mélyebben helyezkedik el a bőrben, mint ahova a sminktetoválás során a pigment kerül.

Profi érzéstelítőkkel dolgozunk, melyekkel minimálisra csökkenthető a sminktetoválással járó diszkomfort érzet.
Szemöldök esetén, az itt elhelyezkedő receptorok miatt előfordulhat tüsszögés, de ez teljesen természetes reakció. A szemhéj esetében sem tapasztalható különösebb fájdalom, itt inkább a törölgetés lehet kellemetlen a tetoválás közben.

Igen lehet, de mindenféleképpen jelezni kell felénk, hogy tudjunk más érzéstelenítési alternatívákról gondoskodni.

Igen! Megfelelő utóápolás mellet és az utasításaink pontos betartása mellett nem lehet semmi probléma. Nyáron készült tetoválás esetében az erős UV- sugárzuás jelenthet problémát, amely befolyásolhatja a pigment beépülését a bőrbe. A tetoválást követő első 2 hétben fényvédő használata kötelező! Óvni kell a naptól, TILOS a szolárium és a direkt napozás! Ez igaz a téli időszakban is.

A sminktetováló pigmenteket a szervezet idővel képes lebontani, illetve nem olyan mélységbe visszük be, mint a rendes test tetoválásokat, ezér idővel kikopik a bőrből.
A sminktetoválásokat időközönkét frissíteni szükséges.

Területenként és bőrtípusonként változó, hogy milyen sűrűn szükséges frissíteni. A szemöldök esetében ez az idő 1,5-2 év, szemhéj esetében 2-3 év.

Nem! Mindenképpen jelezd felénk mielőtt bejelentkezel! Bármilyen külső behatás olyan folyamatokat indíthat el, melyekért nem vállalunk felelősséget. Így ezekben az esetekben nem tudjuk elkészíteni a tetoválást.

A menstruációs ciklus alatt a fájdalomtűrő képesség változhat, ezért érdemes a sminktetoválás időpontját úgy időzíteni, hogy lehetőleg ne erre az időszakra essen.

A szemöldök esetén nem, a szemhéjtoválás során a kezelt felület beduzzad, mely 1-2 nap alatt szépen visszahúzódik.

Kérlek előre jelezd, ha herpeszre hajlamos vagy! Ebben az esetben extra előkészületek szükségesek, melyről személyesen tájékoztatni foglak!

Szükségtelen, mert erre a típusú fájdalomra nem igazán hat, sőt, akár hátráltató is lehet, így kérlek, ne tedd! Egyes fájdalomcsillapítók vérzékenyebbé tesznek. Ne aggódj, hatásos érzéstelenítőkkel dolgozom, nem hagylak szenvedni!

Nem, mert a bőr ezektől a készítményektől nagyon kiszárad, elvékonyodik és sérülékennyé válik. Hegesedést, bőrirritációt vagy a bőr elszíneződését okozhatják. Retinoid tartalmú készítmények szedése után fél évig tilos a sminktetoválás.

Az erős izzadással járó mozgásformákat, NEM lehet végezni, addig, amíg a seb le nem esik. A sebet hagyni kell, hogy magától váljon le, lekaparni TILOS!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.
Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.