Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás

Takács Nóra szalonvezető, profi szemöldök tetováló vagyok. Több, mint 20 éves szakmai gyakorlattal és professzionális képesítéssel rendelkezem szemöldök tetoválóként és szemöldök stylistként egyaránt.  Munkámhoz hozzátartozik a precíz tervezés, tökéletes vonalvezetés, higiénia és a megfelelő érzéstelenítés. Kiváló készülékkel és minőségi szemöldök tetováló pigmentekkel dolgozom, amely garanciát ad a tökéletes eredményre. A rendkívül széles színskálának köszönhetően megtaláljuk a Hozzád tökéletesen illő tónust. szemkontúr és szemöldök tetoválásokra specializálódtam, mivel ez áll hozzám a legközelebb. A szemet és a szemkörnyéket az arcunk ékességének tartom, a szemöldököt magát, pedig arcunk karaktere megalkotójának!
Ezen kívül vállalom máshol készített
rontott, vagy korrekcióra szoruló sminktetoválások, szemöldök tetoválások javítását, régi tetoválások korrekcióját, hiszen mindenki megérdemli a gyönyörű sminket és szemöldököt!

A tökéletes szemöldök tetoválásod itt vár Rád, csak érte kell jönnöd! 

signora-szalon-sminktetovalas-szemoldoktetovalas-budapest - szalon kép - életkép

Szemöldök tetoválás a Signora Szalonban

Mikor ajánljuk a szemöldök tetoválást?

signora-szalon-sminktetovalas-szemoldoktetovalas-budapest - szalon kép -tudnivalók - sminktetoválás előtt

Tudnivalók szemöldök tetoválás előtt

A szemöldök tetoválás 1-5 évig marad a bőrben. Azután dönthetsz, hogy megújítod vagy más formát, esetleg színt szeretnél.

signora-szalon-sminktetovalas-szemoldoktetovalas-budapest - szalon kép -tudnivalók - sminktetoválás előtt - sminktetoválás tippek

Szemöldöktetoválás tippek

A szemöldök tetoválást követő 3 hónapon belül egy megújító korrekcióra várunk. Javasoljuk, hogy a korrekció időpontját már a tetoválásnál fixáld le, hogy biztosan tudjunk fogadni.

A szemöldöktetoválás után nagyon fontos a tetovált terület otthoni ápolása. Ehhez speciális ápoló gélt és krémet biztosítunk, melyet a szemöldöktetoválás ára tartalmaz.

Precíz tervezés, tökéletes kivitelezés

A hajszínhez, arcformához és stílushoz leginkább passzoló szemöldöktervezés, majd tökéletes kivitelezés. Nincs többé a reggeli nyűg a sminkeléssel.

Kifogástalan színválasztás

Fiatalos tekintetet varázsoltunk, hiszen a Signora kozmetikában ügyelünk arra, hogy a bőrtónushoz való legmegfelelőbb színt válasszuk.

Egyedi szemöldöktervezés

Gyönyörű tekintetet varázsoltunk egy személyre szabott szemöldöktetoválással.

Minőségi sminktetoválás

Minőségi alapanyagokkal és speciális eszközökkel dolgozunk, hogy Te is megkaphasd álmaid szemöldöktetoválását!

Milyen a Signora tetoválás?

Tökéletes tervezés, minőségi végeredmény. A Signora szalonban jó kezekben leszel, ha a szemöldöktetováláson, sminktetováláson gondolkozol.

Szemöldök korrekció

Ha túl világos a szemöldököd, olyan színt keverünk Neked, ami valóban tökéletes a bőrtónusodhoz és a hajad színéhez is passzol. Így a végeredmény egy természetes hatás lesz!