Gyakori Kérdések

Kozmetikai kezelések, gépek, termékek

A henna, egy természetes, növényi alapú festék. Bőrbarát, és jóval tartósabb, mint a normál kozmetikai szemöldökfestékek. Egy diszkrét tetoválás hatását kelti.

A tökéletes eredmény elérése érdekében a tartós henna szemöldököt első alkalommal, mint ahogyan egy tetoválásnál is, pontosan megtervezzük, precíz eszközökkel berajzoljuk, formára szedjük, a tökéletes színt kikeverjük. Ezért az első henna szemöldök elkészítése 1-1,5 óra. A további alkalmakkor már 30-40 perc alatt elkészül.

Ha hiányos, vékonyszálú, vagy ritka a szemöldököd akkor a henna kezelésünk tökéletes megoldás számodra. A természetes növényi hatóanyagok segítségével a Mina Henna kúraszerűen, 2 hetente alkalmazva megerősíti és visszanöveszti a szemöldökszálakat.

A Mina Henna szemöldök kezelés otthoni kiegészítéseként javasoljuk a szemöldöködre a roll-on kiszerelésű Mina ápoló olajat. Az olaj különleges indiai gyógynövények keveréke. Segítségével szemöldökszálaid hamarabb megerősödnek, valamint a szőrnövekedést is serkenti. Emellett az illata is nagyon kellemes! 🙂

Bár nem minden henna alkalmas közvetlenül a szemkörnyéki felvitelre, de az általunk alkalmazott Mina Henna tökéletesen alkalmas a szempillák intenzív színezésére, még érzékeny szemek esetén is. Növényi hatóanyagtartalmának köszönhetően kifejezetten ajánljuk, mert regenerálja, növeszti a szempilládat.

Az SHR jelenleg a legmodernebb villanófényes eljárás, mely során a fókuszált fényt a kezelt bőrfelület elnyeli, és a szőrtüszőbe vezeti. Így a szőrszálak elhalnak. A kúra rendkívül hosszantartó, legtöbb esetben végleges szőrtelenséget eredményezhet. Az SHR erősebb, és hatékonyabb, mint az IPL-, e-light, és a lézeres technológia.

Nem, a hatékonyság érdekében hagyni kell a szőrszálakat kinőni SHR kezelés előtt. A szőrszálak ugyanis a bőrfelszín fölé bukva tudják a fényt levezetni a tüszőbe. Emellett a mi munkánkat is segíted vele, ha nem borotválkozol, mert a szőrszál azonnal reagál az SHR fényére, és szerkezete szemmel láthatóan megváltozik.

Igen, mindenképpen javasolt, közvetlenül a kezelés után gyantáztatni. Sokkal hatékonyabb, ha a meggyengített szőrszálakat közvetlenül a kezelés után szőrtüszőstől eltávolítjuk.

A kezelés előtt 2 napig, illetve a kezelés után 2 napig TILOS a szolárium, illetve napozni, és erős napfényre menni.

Mivel mi kiemelt hangsúlyt fektetünk bőröd megfelelő előkészítésére, és utókezelésére, így egy testkezelés átlagosan 1,5-2 órát vesz igénybe.

Mivel mi kiemelt hangsúlyt fektetünk bőröd megfelelő előkészítésére, és utókezelésére, így egy testkezelés átlagosan 1,5-2 órát vesz igénybe.

Minden esetben az elvégzett műtét, vagy beavatkozás függvénye, és az orvos utasítása alapján kell eljárni.

Testkezelést és hámlasztást, emellett az elektromos árammal végzett kezeléseket nem lehet alkalmazni terhesség alatt.

Fizetés, parkolás, időpont

Nem, a bankkártyás fizetés még nem elérhető

Szalonunk előtt ingyenes a parkolás.

Igen, a Signora kozmetika tömegközlekedéssel, az 50-es villamos Bajcsy-Zsilinszky úti megállójánál helyezkedik el.

Telefonon keresztül kedd, szerda, péntek: a (+36) 1 291 6359 vagy hétfőtől-péntekig a (+36) 20 558 8668 számon.

24 órás lemondási időnk van, vagyis a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával jelezned kell, ha mégsem tudsz eljönni.

Ha nem tudsz eljönni, és nem jelzed időben:

  • Bérlettel rendelkező vendégek esetében egy alkalom lehúzásra kerül a bérletből.
  • Bérlettel nem rendelkező vendégeknél pedig a kezelés 50%-a következő alkalommal felszámolásra kerül.

Kedd, szerda, és pénteki napokon 08:00-20:00 között.