Gyakori Kérdések

Kozmetikai kezelések, gépek, termékek

A henna, egy természetes, növényi alapú festék. Bőrbarát, és jóval tartósabb, mint a normál kozmetikai szemöldökfestékek. Egy diszkrét tetoválás hatását kelti.

A tökéletes eredmény elérése érdekében a tartós henna szemöldököt első alkalommal, mint ahogyan egy tetoválásnál is, pontosan megtervezzük, precíz eszközökkel berajzoljuk, formára szedjük, a tökéletes színt kikeverjük. Ezért az első henna szemöldök elkészítése 1-1,5 óra. A további alkalmakkor már 30-40 perc alatt elkészül.

Ha hiányos, vékonyszálú, vagy ritka a szemöldököd akkor a henna kezelésünk tökéletes megoldás számodra. A természetes növényi hatóanyagok segítségével a Mina Henna kúraszerűen, 2 hetente alkalmazva megerősíti és visszanöveszti a szemöldökszálakat.

A Mina Henna szemöldök kezelés otthoni kiegészítéseként javasoljuk a szemöldöködre a roll-on kiszerelésű Mina ápoló olajat. Az olaj különleges indiai gyógynövények keveréke. Segítségével szemöldökszálaid hamarabb megerősödnek, valamint a szőrnövekedést is serkenti. Emellett az illata is nagyon kellemes! 🙂

Bár nem minden henna alkalmas közvetlenül a szemkörnyéki felvitelre, de az általunk alkalmazott Mina Henna tökéletesen alkalmas a szempillák intenzív színezésére, még érzékeny szemek esetén is. Növényi hatóanyagtartalmának köszönhetően kifejezetten ajánljuk, mert regenerálja, növeszti a szempilládat.

Az SHR jelenleg a legmodernebb villanófényes eljárás, mely során a fókuszált fényt a kezelt bőrfelület elnyeli, és a szőrtüszőbe vezeti. Így a szőrszálak elhalnak. A kúra rendkívül hosszantartó, legtöbb esetben végleges szőrtelenséget eredményezhet. Az SHR erősebb, és hatékonyabb, mint az IPL-, e-light, és a lézeres technológia.

Nem, a hatékonyság érdekében hagyni kell a szőrszálakat kinőni SHR kezelés előtt. A szőrszálak ugyanis a bőrfelszín fölé bukva tudják a fényt levezetni a tüszőbe. Emellett a mi munkánkat is segíted vele, ha nem borotválkozol, mert a szőrszál azonnal reagál az SHR fényére, és szerkezete szemmel láthatóan megváltozik.

Igen, mindenképpen javasolt, közvetlenül a kezelés után gyantáztatni. Sokkal hatékonyabb, ha a meggyengített szőrszálakat közvetlenül a kezelés után szőrtüszőstől eltávolítjuk.

A kezelés előtt 2 napig, illetve a kezelés után 2 napig TILOS a szolárium, illetve napozni, és erős napfényre menni.

Mivel mi kiemelt hangsúlyt fektetünk bőröd megfelelő előkészítésére, és utókezelésére, így egy testkezelés átlagosan 1,5-2 órát vesz igénybe.

Minden esetben az elvégzett műtét, vagy beavatkozás függvénye, és az orvos utasítása alapján kell eljárni.

Testkezelést és hámlasztást, emellett az elektromos árammal végzett kezeléseket nem lehet alkalmazni terhesség alatt.

Szemöldök tetoválással kapcsolatos tudnivalók

Mivel minnél természetesebb hatást szeretnénk elérni, ezért a válasz NEM.
Szálas szemöldöktetoválásnál kifejezetten kell hogy legyen szőr, mert a saját szálirányt követjük.

Nem! A szőrtüsző mélyebben helyezkedik el a bőrben, mint ahova a sminktetoválás során a pigment kerül.

Profi érzéstelítőkkel dolgozunk, melyekkel minimálisra csökkenthető a sminktetoválással járó diszkomfort érzet.
Szemöldök esetén, az itt elhelyezkedő receptorok miatt előfordulhat tüsszögés, de ez teljesen természetes reakció. A szemhéj esetében sem tapasztalható különösebb fájdalom, itt inkább a törölgetés lehet kellemetlen a tetoválás közben.

Igen lehet, de mindenféleképpen jelezni kell felénk, hogy tudjunk más érzéstelenítési alternatívákról gondoskodni.

Igen! Megfelelő utóápolás mellet és az utasításaink pontos betartása mellett nem lehet semmi probléma. Nyáron készült tetoválás esetében az erős UV- sugárzuás jelenthet problémát, amely befolyásolhatja a pigment beépülését a bőrbe. A tetoválást követő első 2 hétben fényvédő használata kötelező! Óvni kell a naptól, TILOS a szolárium és a direkt napozás! Ez igaz a téli időszakban is.

A sminktetováló pigmenteket a szervezet idővel képes lebontani, illetve nem olyan mélységbe visszük be, mint a rendes test tetoválásokat, ezér idővel kikopik a bőrből.
A sminktetoválásokat időközönkét frissíteni szükséges.

Területenként és bőrtípusonként változó, hogy milyen sűrűn szükséges frissíteni. A szemöldök esetében ez az idő 1,5-2 év, szemhéj esetében 2-3 év.

Nem! Mindenképpen jelezd felénk mielőtt bejelentkezel! Bármilyen külső behatás olyan folyamatokat indíthat el, melyekért nem vállalunk felelősséget. Így ezekben az esetekben nem tudjuk elkészíteni a tetoválást.

A menstruációs ciklus alatt a fájdalomtűrő képesség változhat, ezért érdemes a sminktetoválás időpontját úgy időzíteni, hogy lehetőleg ne erre az időszakra essen.

A szemöldök esetén nem, a szemhéjtoválás során a kezelt felület beduzzad, mely 1-2 nap alatt szépen visszahúzódik.

Kérlek előre jelezd, ha herpeszre hajlamos vagy! Ebben az esetben extra előkészületek szükségesek, melyről személyesen tájékoztatni foglak!

Szükségtelen, mert erre a típusú fájdalomra nem igazán hat, sőt, akár hátráltató is lehet, így kérlek, ne tedd! Egyes fájdalomcsillapítók vérzékenyebbé tesznek. Ne aggódj, hatásos érzéstelenítőkkel dolgozom, nem hagylak szenvedni!

Nem, mert a bőr ezektől a készítményektől nagyon kiszárad, elvékonyodik és sérülékennyé válik. Hegesedést, bőrirritációt vagy a bőr elszíneződését okozhatják. Retinoid tartalmú készítmények szedése után fél évig tilos a sminktetoválás.

Az erős izzadással járó mozgásformákat, NEM lehet végezni, addig, amíg a seb le nem esik. A sebet hagyni kell, hogy magától váljon le, lekaparni TILOS!

Fizetés, parkolás, időpont

Nem, a bankkártyás fizetés még nem elérhető

Szalonunk előtt ingyenes a parkolás.

Igen, a Signora kozmetika tömegközlekedéssel, az 50-es villamos Bajcsy-Zsilinszky úti megállójánál helyezkedik el.

Telefonon keresztül kedd, szerda, péntek: a (+36) 1 291 6359 vagy hétfőtől-péntekig a (+36) 20 558 8668 számon.

24 órás lemondási időnk van, vagyis a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával jelezned kell, ha mégsem tudsz eljönni.

Ha nem tudsz eljönni, és nem jelzed időben:

  • Bérlettel rendelkező vendégek esetében egy alkalom lehúzásra kerül a bérletből.
  • Bérlettel nem rendelkező vendégeknél pedig a kezelés 100%-át kell elutalni.

Kedd, szerda, és pénteki napokon 08:00-20:00 között.

SIGNORA BÉRLET SZABÁLYZAT

A Signora bérletek (SHR bérlet, testkezelő bérletek, arclkezelő bérlet) megvásárlása az első alkalommal egy összegben fizetendő készpénzben vagy átutalással.

A bérletek nem átruházhatóak, és áruk nem visszaigényelhető. Kérjük ezt vedd figyelembe vásárláskor!

A megbeszélt kezelésről való távolmaradás esetén a bérletből 1 alkalom levonásra kerül.

Amennyiben a bérlet keretében megvásárolt szolgáltatás valamilyen oknál fogva ( egészségügyi ok, külföldi tartózkodás…stb.) meghiúsul, akkor 3 hónapon belül lehetőséget biztosítunk a bérletből fennmaradó összeg levásárlására más szolgáltatás igénybevételére vagy otthonápolási termék vásárlára.