Tokakezelés

Tokakezelés

Zavar a megereszkedett bőr az állad alatt? Nem szeretnél orvosi beavatkozást választani, zsírleszívásra menni? Tökéletes megoldást nyújtunk a toka kezelésünkkel a petyhüdt  tokára, hogy újra feszes és gyönyörű legyen a nyakad.
A toka egy nagyon speciális terület. Javításához nemcsak a zsírbontás, de a nyirokkeringés beindítása, és a feszesítés, lifting is szükséges. 
Mi, a Signora Szalonban saját tapasztalataink alapján egy speciális eljárást állítottunk össze. Ezt vendégeink bőrének folyamatos megfigyelésével a gyakorlatban tökéletesítettük.

Próbáld ki toka kezelésünket, hiszen nyakunk az egyik legérzékibb testrészünk, mely megérdemli, hogy valódi pompájában tündökölhessen.

Signora Szalon - tokakezelés - toka kezelés - 18. kerület - 18. ker. - Budapest - budapest - XVIII. kerület - kozmetika - szépségszalon - szalon - kozmetikai szalon - feszesítés - lifting - megereszkedett bőr
Signora Szalon Logó2

Toka kezelésünk menete

Signora Szalon - 18. kerület - 18. ker. - Budapest - budapest - XVIII. kerület - kozmetika - szépségszalon - szalon - kozmetikai szalon -
Signora Szalon Logó2

Kozmetikai tippek

Toka kezelés ára

  • Toka kezelés 12.500 Ft
  • Toka- és nyak feszesítés: 15.500 Ft
  • Toka-nyak megereszkedésének intenzív kezelése mikrotűs rádiófrekvenciával: 35.000 Ft/ alkalom

    Mikrotűs RF toka és nyakkezelés + Mesobiolift RF kezelés + IPL kezelés

  • Kezelési idő: 60perc