Orvos kozmetikai kezelések

Orvos kozmetikai kezelések

Orvosi kozmetikai kezeléseink a plasztikai műtétek eredményeivel vetekszenek. Orvosi tisztaságú és erősségű hatóanyagok. Kimagaslóan nagy teljesítményű kezelőgépek. Legyen szó akár hámlasztásról, vagy ránctalanításról, segítségükkel már az első alkalom után szemmel látható az eredmény. Minden kezelésünk speciálisan személyre szabott, nincs ez másként a magas hatékonyságú orvos esztétikai megoldásaink esetén sem.

duet rf kezeles

Rádiófrekvenciás arcfiatalítás

Az orvosi hatású Duet RF rádiófrekvenciás arckezelés során bőröd szinte azonnal kisimul, érezhetően és láthatóan feszesebb lesz.

signora szalon savas hamlasztas

Savas hámlasztás

Az őszi, téli időszak legnagyobb slágere a savas hámlasztás. A nyári időszakban a folyamatos UV sugárzás nyomot hagy a bőrön.

Signora szalon - Signora kozmetika - signora kozmetikai szalon - signora szépségszalon - Budapest - 18. kerület - 18. ker. - orvosi kezelések - orvos kozmetikai kezelések - kezelések - szalon fotó

Orvos kozmetikai tűs mezoterápia

A Signora Szalonban a legjobb minőségű spanyol orvosi tisztaságú ampullákat tűs mezopen segítségével juttatjuk be a bőrbe.

mikrodermabrázió - Signora szalon - Budapest - 18. kerület - 18. ker - mikrodermabrazio- signora - kozmetika

Orvos kozmetikai mikrodermabrázió

Az orvosi hatékonyságú mikrodermabráziós bőrcsiszoló arckezelés, ha azonnal puhább, feszesebb, egyenletesebb bőrt szeretnél.

Villanófényes fő

Villanófényes bőrmegújítás

Az IPL és OPT villanófényes bőrmegújító kozmetikai arckezelésünk gyors, fájdalommentes és nagyon látványos, már az első alkalom után is.

Mikrodermabrázió - Signora szalon - Budapest - 18. kerület - 18. ker - mikrodermabrazio- signora - kozmetika- kozmetikai szalon - hegek kezelése - hegkezelés - hegek kezelése budaoesten - hegek kezelése bp - hegek kezelése Budapest

Orvos Kozmetikai Hegkezelés

A Signora Szalonban az aknés bőrrel szerzett, és a sérülések-, műtétek utáni hegeket is eredményesen kezeljük. Számos kezelés közül lehet választani bőrtípusnak megfelelően.