Megosztom!

Pico Laser

A Pico Laser egy biztonságos és hatékony esztétikai lézer. Innovatív, ultrarövid impulzusú energialövéseket juttat a bőrbe, a másodperc töredéke alatt. Tág pórusú, aknés, pigmentfoltos vagy rosáceás bőrrel rendelkezel? A Pico Laser a megoldás! Segítségével gyors és látványos az eredmény! Grátisz, hogy halványítja a korai ráncokat és javítja a bőrtónusodat.


Hogyan halványítja a Pico Lézer a ráncokat és regenerálja a bőr szerkezetét?

A Pico Lézer intenzív peeling hatása javítja a ráncokat és a bőr textúráját, összehúzza a pórusokat. Halványítja a finom vonalakat. A lézer használatával megelőzhető a ráncok megjelenése, ösztönzi a kollagéntermelését.

A bőr több kollagént termel, ha intenzív lézer hatás éri.

A Pico Laser hogyan szünteti meg a pattanásos, aknés, rosaceás bőrproblémát?

A Pico Laser kezelés során egy speciális, szénalapú maszkot alkalmazunk. A szénpakolás mikrorészecskéi bekerülnek a pórusokba, majd a picosekundumos lézer segítségével peelingezzük le a bőrről. A kis robbanások leradírozzák az elhalt hámsejteket, megölik a gyulladásokat okozó baktériumokat, kitisztítják a pórusokat. Serkenti a bőr mikrovérkeringéstét, ezzel együtt javítja annak oxigénellátását. A felfrissült rosáceás bőr elhalványodik, a gyulladások csökkenek és kevesebb mitesszert tapasztalhatsz a bőrödön. Faggyúműködést csökkentő hatásánál fogva mattítja az arcbőrt.

A Pico Laser tehát egy átfogó megoldás, amivel nemcsak a tiniknek, de az idősebb vendégeinknek is hatékony megoldást biztosítunk bőrproblémáikra.

További bejegyzések a kategóriában