Megosztom!

Óceánt idéző masszázsgömbök egyenesen a Skandináv rituálékból

A Signora Szalon vendégei megszokhatták, hogy minden kezelésünkhöz jár valami plusz, igazán kellemes és különleges élmény. A Thalgo a kezdetektől fogva az óceánból merít ihletet, hogy létrehozza a kivételes rituáléit. A Thalgo kezelések az összes érzékszervünkre hatással vannak. A Marvaille Arctique masszázsgömbök a relaxáció fontos főszereplői.

Mi az a Thalgo Marvaille Arctique masszázsgömb?

A Marvaille Arctique masszázsgömbök üvegből készültek és speciális türkiz színben pompázó folyadékkal töltötték fel őket. Használatuk során óceánt idéző hangokkal nyújtanak egy igazi relaxációs élményt, mely során ellazul az egész test. Megnyugszik a lélek. Egy különleges érzékszervi utazásban vehetünk részt.

Ahogy a kezelés közben, a fény átsugárzik a türkiz gömbökön, az óceán hullámain megcsillan a napsugár képét idézi fel bennünk.

Minden kezelésünket bőrtípusnak megfelelő krémpakolásokkal, maszkokkal zárjuk. A kezelés utolsó fázisában felkent pakolások hatását fokozzuk a Marveille Arctique relaxációs masszás során.

Mikor használjuk a Thalgo Marvaille Arctique masszázsgömböket?

A Meso Bio Lift, Pico Laser, Mikrotűs Rádiófrekvenciás kezelés és Mezopen mikrotűs bőrfiatalításunk alatt igénybe vesszük a vendégeink bőrét, ami a kezelés során felmelegszik, kipirosodik. Ahhoz hogy megnyugtassuk és lehúzzuk a bőrpírt a speciális, élénkítő hűvös masszázsgömbök szintén nagy segítséget nyújtanak számunkra. A hideg-meleg váltakozó érzet anyagcsere fokozó és méregtelenítő hatású.

A Marvaille Arctique masszázsgömböket néha felváltjuk különleges színekkel rendelkező masszázsgömbökkel, amik a színterápia által további pluszt adnak a bőrnek és a léleknek egyaránt.

Masszázsgömbök színeinek jelentése

Piros: Stimulálja a fibroblasztokat, csökkenti a bőr öregedési folyamatait, felgyorsítja napkárosodott bőr regenerációját.

Kék: Növeli a bőrben az oxigénellátást, gyulladáscsökkentő, rosacea csökkentő, nyugtató hatású.

Zöld: Akne ellenes, faggyúműködést szabályzó, javítja a bőr ellenálló képességét.

Sárga: Pigmentfolt halványító, bőrtónus javító, gyorsírja a regenerációt.

További bejegyzések a kategóriában