Megosztom!

SHR végleges szőrtelenítés

Signora szalonban IPL-SHR Cool-Shot™ végleges szőrtelenítési technológiával segítjük vendégeinket, hogy megszabaduljanak a nemkívánatos szőrszálaiktól. Szőrünk mennyisége és minősége genetikailag adott, de a hormonháztartásunk felborulása is okozhat kellemetlen szőrösödést a nem kívánt területeken. Ez főleg a nők problémája lehet például egy PCOS betegség során is. Az SHR végleges szőrtelenítést férfiaknak is bátran ajánljuk , hogy elhagyhassák sűrűn használt borotvájukat.

Mitől más az SHR végleges szőrtelenítés?

A hagyományos IPL-lel a szőrszálakat csak az anagén (növekedési) fázis alatt lehetett kezelni, az új IPL SHR Cool-Shot™ tartós szőrtelenítési módszerrel viszont  a telogén (nyugvó) fázisban lévő szőrszálakat is eléri a magas impulzusú fényenergia.

Miért is jó ez? Mert a szőrszálak növekedéséért felelős mátrix-sejtek hatékonyabban elhalnak, ha több fázisban éri őket a fényimpulzus.

Továbbá az SHR Cool-Shot™ technológiának köszönhetően a szőrtelenítés szinte fájdalommentes. A különleges kristályos fej és a szuper hűtési rendszer nem engedi, hogy a kezelőfej felforrósodjon.

Más szőrtelenítési módszerekkel szemben (például a hagyományos IPL), az SHR végleges szőrtelenítés előnye, hogy szőke szőrszálakon és nyáron barnult bőrnél is eredményes.

Kíméletes a bőrhöz, hiszen az SHR tartós szőrtelenítés magas impulzus ismétlődése alacsonyabb energiával. Villámgyors villanássorozattal dolgozik, ahelyett hogy egy-egy villantással, magas energiával lőjük meg a szőrteleníteni kívánt területet.

Mit érezhetsz egy SHR kezelés közben?

Az SHR végleges szőrtelenítés a speciális Cool-Shot™ technológiának köszönhetően szinte fájdalommentes. Az érzékenyebb területeken, amelyeket sok szőr fed le, érezhető a fény pulzálása és némi meleg- és hideg érzet váltakozása.
A kezelésnél vékony rétegben kontakt gélt viszünk fel, ami segíti a fény koncentrált hatását és tovább hűti a szőrtelenített területet.

További bejegyzések a kategóriában