Megosztom!

Black Diamond Roller több, mint egy kézi masszázs!

Kozmetikusként tapasztaljuk, hogy a kezeléseink során nemcsak a látványos végeredmény, de a masszázsélmény is elvarázsolja a vendégeinket. A Signora Szalonban több eszköz is a rendelkezésünkre áll, hogy a különleges óceánt idéző Thalgo masszázsok mellett is minden vendég egy igazi léleksimogató élményt kapjon.

Mi az a Black Diamond Roller?

A Black Diamond Roller egy kényelmes és rendkívül elegáns kézi eszköz, amit párosával szoktunk alkalmazni. Minden roller két görgővel rendelkezik, amik a különleges irányú elhelyezkedésük miatt tökéletesen alkalmazkodnak az arckontúrhoz, a nyakhoz, valamint a nyakszirti részhez. A görgők működés közben „beszippantják” a bőrt, így erőteljes izomstimuláló és liftinghatást nyújtanak.

Mitől is különleges igazán a Black Diamond Roller?

A rollert bioelektromos rendszerrel szerelték fel, amely napenergiából nyert mikroáramot bocsát ki a bőrre, ami megegyezik a sejtjeink elektromos intenzitásával.

Bioelektromos áram fokozza a szöveti regenerálódást, gyógyító és fájdalomcsillapító hatással bír.

A Black Diamond Roller további hatása, hogy csökkenti a szemkörnyéki duzzanatokat, segíti a nyirokáramlást és helyreállítja a mimikai izmok tónusát.

A Black Diamond Roller masszázst általában a gépi kezeléseinket követően a mezoterápiás hatóanyag bevitel után szoktuk beépíteni. Azért alkalmazzuk így, mert a mikroáram révén a hatóanyagok mélyen behatolnak a bőrbe. Segíti azok hatékonyabb felszívódását.

Gyere és próbáld ki ezt a különleges rolleres masszázst! Garantáljuk, hogy aki egyszer megtapasztalja, az azonnal beleszeret!

További bejegyzések a kategóriában