Megosztom!

Hydra-oxy therapy hidrogénterápia és oxigénterápia

A Hydra-oxy therapy az egyetlen hidrodermabraziós eljárás, amely szabadalmaztatott technológiát használ, hogy ötvözzön több kozmetikai eljárást egy kezelésben. Mik ezek az eljárások? Gyengéd kémiai hámlasztás, tisztítás, nyirokmasszázs, oxigénkezelés és hatóanyag-bevitel egyaránt.

Milyen hatása van az első hidrodermabráziónak?

Az első kezelés után bőröd felfrissült lesz, tele antioxidánsokkal. Tisztábbnak, üdébbnek és élettel telibbnek érzed majd az arcbőrödet. Gyengéden halványítja a pigmentfoltokat. Hatástalanítja a szabadgyököket, amik a magas UV, napkárosodás, és a monitorfény miatt felgyülemlenek a bőrünkben.

Hogy épül fel egy hidrogénterápiás és oxigénterápiás kezelés?

Hydra-oxy therapy gépen elhelyezett négy tartályban speciális oldatok találhatóak, amelyekkel 4 fázison keresztül dolgozzuk át a bőrt.  

Az első két fázisban speciális vákuum fejjel dolgozunk, amin spirál alakban áramlik a tejsavas és a szalicilsavas folyadéksugár. Ezek segítségével távolítjuk el az elhalt hámsejteket, szennyeződést és tisztítjuk ki a pórusokat.

A negyedik és harmadik fázisban szintén vákuum és a célzott folyadéksugár segítségével, hidrogénterápia során hatástalanítjuk a szabadgyököket. Feltöltjük a bőrt tiszta oxigénnel, majd hatóanyagokkal, vitaminokkal, hialuronsavval, és antioxidánsokkal.

Miért olyan fontos hogy antioxidánsokkal lássuk el a bőrt?


Az antioxidánsok (szabadgyökfogók) védik a bőrt a szabadgyökök káros hatásaitól.

Ha a szervezetünkben a szabadgyökök száma megnő, romlik a bőr védekezőképessége, ami az idő előtti öregedést indítja be.

A sejtszintű regeneráló mechanizmusok lelassulnak, a kevésbé egészséges bőrsejtek képződése előbb-utóbb bőrproblémákhoz, petyhüdt bőrhöz és ráncokhoz vezet.

További bejegyzések a kategóriában