Megosztom!

Velashape – Innovációs alakformáló és feszesítő cellulit kezelés

A VelaShape® egy új innovációs alakformáló és feszesítő cellulit kezelés a Signora testkezelési palettáján.  Egyesít négy kezelési munkamenetet: a rádiófrekvencia, az infravörös fényterápia, a görgős masszázs és a vákuum együttes hatását. Sebészeti beavatkozás nélkül érünk el körfogat csökkenést a fenék, csípő, has, combok és a kar területén. Javul a bőr struktúrája és megszűnik a cellulit.

Mi az a VelaShape?

A VelaShape® technológia ötvözi az infravörös fényt, a kétpólusú rádiófrekvenciás energiát és a vákuumot.
A VelaShape® nem súlycsökkentő kezelés.

A VelaShape® a legmodernebb technológiák kombinációjával alakítja testet, csökkentve azokat a problémákat, amelyhez kevés a diéta és a testmozgás.

Ilyen probléma például a makacs cellulit, lógó bőr, a fenék alatt megbújó zsírpárnák.

Hogyan dolgozik a Velashape gép a testkezelés során?

A cellulit kezelés során a kezelt területet intenzív hőhatás éri, a rádiófrekvencia és az infravörös fény által.  A zsírsejtek fala áteresztővé válik, így térfogatuk csökkenni kezd. A vákuum és a görgős masszázs segítségével a felesleges zsírt és a cellulitot okozó méreganyagok könnyen a nyirokrendszerbe jutnak. Továbbá ez az intenzív masszázs liftingeli, feszesíti a problémás területeket. Az infravörös fény regenerálja és beindítja a bőr kollagéntermelését, így hosszú távon regenerálódik és pozitív tartós változásokat eredményez.

Mi az a plusz amit a Signorában kapsz a Velashape cellulit kezelés mellé?

Az első alkalommal miután bejelentkeztél a konzultáció során megbeszéljük, hogy hány alkalmat ajánlunk a kezelésből. Teljeskörű életmód tanácsadással látunk el a hatékony eredmény érdekében.

Minden Velashape cellulit kezelés során ajándék 30 perces VacuStlyer pressoterápiát biztosítunk, mely egy hullámmasszázs technológia, ami szintén segíti a szervezet méregtelenítését, a nyirokkeringés fokozását és a makacs cellulitok csökkenését.

További bejegyzések a kategóriában

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.
Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.